Amerikanske pandekager

I Danmark har vi tradition for at lave super tynde pandekager, men i Amerika har de en modsat tradition, hvor pandekagerne gerne skal være tykke og svøbet ind i sirup. Disse pandekager er baseret på en traditionel amerikansk pandekage opskrift, og de er super gode.

Ingredienser til ca. 20 stk.

  • 75 gram sukker
  • 250 gram mel
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 tsk vaniljesukker
  • et nip salt
  • 2 æg
  • 2½ dl mælk
  • 25 gram smeltet smør

Fremgangsmåde

Start med at blande alle de tørre ingredienser i en skål.

Tilsæt æg, mælk og smeltet smør gradvist og pisk massen grundigt sammen.

Når dejen er pisket sammen, stilles den i køleskabet i 30 minutter.

Pandekagerne er, bages nu på en pande ved middelvarme. De skal være små, tykke og gyldne på begge sider.

Serveres med sirup, marmelade, friske bær eller lignende.

Jeg hedder Mia og er 22 år. Jeg startede denne side, da jeg har en kæmpe interesse for kager og syntes, at der manglede en god hjemmeside med kage og dessert opskrifter. Til hverdag driver jeg webshoppen Billigepuslespil.dk og om aftenen finder du mig oftest i køkkenet med en åben ovn og alt for mange ingredienser omkring mig :-D Du kan følge mig på Google+

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *