Blødende hjerte

Ingredienser 12 tsk

  • 100 gram chokolade
  • 100 gram smør
  • 50 gram sukker
  • 45 gram mel
  • 2 æg

Fremgangsmåde

Smelt chokolade og smør og sukker over svag varme i en gryde. Tag gryden af varmen når det hele er smeltet sammen, vend melet i massen og til sidst piskes æggene i massen et af gangen. Når dejen er ensartet fordeles den i en silikone muffins form. Bag kagerne med 200 grader i 8 til 10 minutter.
Drys kagerne med flormelis og server den mens den stadig er lun.


Jeg hedder Mia og er 22 år. Jeg startede denne side, da jeg har en kæmpe interesse for kager og syntes, at der manglede en god hjemmeside med kage og dessert opskrifter. Til hverdag driver jeg webshoppen Billigepuslespil.dk og om aftenen finder du mig oftest i køkkenet med en åben ovn og alt for mange ingredienser omkring mig :-D Du kan følge mig på Google+

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *