Chokolade linser med valnød

En lidt anderledes julekonfekt, chokolade linser med valnød. Opskriften er nem at gå til, og du har i løbet at meget kort tid, nogle utrolig lækre chokolade linser.

Ingredienser

  • 100 gram chokolade
  • 100 gram nougat
  • valnødder
  • Hvid chokolade

Fremgangsmåde

Smelt chokolade og nougat sammen i en skål over vandbad.
Kom massen i en sprøjtepose og klip et meget lille hul.
sprøjt enten cirkler ud på bagepapir eller brug en muffins bageform i silikone.
Før massen størkner, pyntes med valnødder og revet hvid chokolade.

Jeg hedder Mia og er 22 år. Jeg startede denne side, da jeg har en kæmpe interesse for kager og syntes, at der manglede en god hjemmeside med kage og dessert opskrifter. Til hverdag driver jeg webshoppen Billigepuslespil.dk og om aftenen finder du mig oftest i køkkenet med en åben ovn og alt for mange ingredienser omkring mig :-D Du kan følge mig på Google+