Chokolade nougat konfekt

Utrolig simpel og hurtigt opskrift på chokolade nougat konfekt, der bare smager super skønt. Perfekt som julekonfekt.

Ingredienser

  • 100 gram chokolade
  • 100 gram nougat
  • frysetørret hindbær
  • mandelflager

Fremgangsmåde

Smelt chokolade og nougat sammen i en skål over vandbad.
Kom massen i en sprøjtepose og klip et meget lille hul.
Sprøjt massen ud i små alu. konfekt forme.
Før massen bliver tør, pyntes med frysetørret hindbær og mandelflager.

Jeg hedder Mia og er 22 år. Jeg startede denne side, da jeg har en kæmpe interesse for kager og syntes, at der manglede en god hjemmeside med kage og dessert opskrifter. Til hverdag driver jeg webshoppen Billigepuslespil.dk og om aftenen finder du mig oftest i køkkenet med en åben ovn og alt for mange ingredienser omkring mig :-D Du kan følge mig på Google+