Chokoladekage med nødder og mandler

Ingredienser 24 stykker

  • 125 gram mørk chokolade
  • 60 gram smør
  • 2 æg
  • 75 gram sukker
  • 50 gram grofthakkede mandler
  • 25 gram hasselnødder
  • 25 gram valnødder
  • 1 tsk vaniljesukker
  • ½ tsk bagepulver
  • 85 gram mel

Fremgangsmåde

Smelt smør og chokolade i en gryde.
Pisk æg og sukker grundigt sammen og tilsæt chokoladesmørret.
Bland alle nødderne i melet med vaniljesukker og bagepulver, og vend mel/nødde blandingen i chokoladeblandingen.
Kom dejen i en 12*26 cm kageform og bag dejen ved 175 grader i 15-20 minutter.
Hold øje med kagen, den går hurtigt fra at være blød og lækker til meget tør og ikke særligt god.
Lad den køle og skær den herefter i små firkanter.

Jeg hedder Mia og er 22 år. Jeg startede denne side, da jeg har en kæmpe interesse for kager og syntes, at der manglede en god hjemmeside med kage og dessert opskrifter. Til hverdag driver jeg webshoppen Billigepuslespil.dk og om aftenen finder du mig oftest i køkkenet med en åben ovn og alt for mange ingredienser omkring mig :-D Du kan følge mig på Google+