Cookies med smarties

Ingredienser 30 stk

  • 200 gram blødt smør
  • 300 gram farin
  • 2 æg
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 300 gram mel
  • 1 tsk natron
  • ½ tsk salt
  • Smarties efter eget ønske.

Fremgangsmåde

Pisk smør, farin og æg grundigt sammen.
Tilsæt de resterende ingredienserne.
Når dejen er rørt grundigt sammen, tændes ovnen på 200 grader.
Form kugler af dejen, brug evt. en is-ske som du jævnligt dypper i kold vand.
Kom kun 4 kugler dej på hver plade da de flyder meget ud, giv dem et let tryk og bag dem ca 10 min. til de er gyldne.
Lad dem køle af på en rist og opbevar dem i den tæt lukket kagedåse.


Jeg hedder Mia og er 22 år. Jeg startede denne side, da jeg har en kæmpe interesse for kager og syntes, at der manglede en god hjemmeside med kage og dessert opskrifter. Til hverdag driver jeg webshoppen Billigepuslespil.dk og om aftenen finder du mig oftest i køkkenet med en åben ovn og alt for mange ingredienser omkring mig :-D Du kan følge mig på Google+