Kategoriarkiv: Desserter

Blødende hjerte

blødende hjerte

Ingredienser 12 tsk

  • 100 gram chokolade
  • 100 gram smør
  • 50 gram sukker
  • 45 gram mel
  • 2 æg

Fremgangsmåde

Smelt chokolade og smør og sukker over svag varme i en gryde. Tag gryden af varmen når det hele er smeltet sammen, vend melet i massen og til sidst piskes æggene i massen et af gangen. Når dejen er ensartet fordeles den i en silikone muffins form. Bag kagerne med 200 grader i 8 til 10 minutter.
Drys kagerne med flormelis og server den mens den stadig er lun.


Syltede appelsinskaller

Ingredienser

  • 2 dl vand
  • 1½ dl sukker
  • tynde strimler appelsinskal

Fremgangsmåde

Kog vand og sukker op i en gryde
Kom appelsinskallerne i sukkerlagen og lad det nu simre i 20 minutter
Tag strimlerne op på en bageplade med bagepapir, og lad dem køle og tørre.
Opbevar i et tæt lukket glas i køleskabet