Fastelavnsboller

Denne opskrift på fastelavnsboller er fantastisk, så skal du bage fastelavnsboller, så bør du prøve denne opskrift. 

Ingredienser til ca. 15 stk.

  • 500 gram mel
  • 100 gram smør
  • 50 gram gær
  • 2½ tsk vaniljesukker
  • 1 æg
  • 2 dl mælk
  • 1 tsk salt

Fyld:

  • 125 gram sukker
  • 125 gram blødt smør
  • 125 gram marcipan

Fremgangsmåde

Ælt alle ingredienserne sammen til en ensartet og jævn dej, det kan være en fordel at bruge en røremaskine.
Lad dejen hæve i ½ time et lunt sted.
Imens dejen hæver, kan du blande alle ingredienserne til fyldet grundigt sammen.
Rul dejen ud til en firkant og skær tern på ca. 10 * 10 cm.
Fordel fyldet på alle firkanterne.
Luk nu dejen sammen omkring fyldet og stil fastelavnsbollerne på en bageplade med bagepapir, samlingen i dejen skal være nedad.
Lad igen fastelavnsbollerne hæve ca. ½ time.
Bag dem ved ca. 200 grader i 10 til 15 minutter.

Jeg hedder Mia og er 22 år. Jeg startede denne side, da jeg har en kæmpe interesse for kager og syntes, at der manglede en god hjemmeside med kage og dessert opskrifter. Til hverdag driver jeg webshoppen Billigepuslespil.dk og om aftenen finder du mig oftest i køkkenet med en åben ovn og alt for mange ingredienser omkring mig :-D Du kan følge mig på Google+

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *