Havregryns kugler

Ingredienser 50 stk.

  • 300 gram havregryn
  • 100 gram smør
  • 250 gram flormelis
  • 100 gram kakao
  • 2 dl fløde

Ingredienser

Alle ingredienserne æltes grundigt sammen, enten med hænderne eller i en røremaskine.
Massen stilles i køleskabet i en halv time til en time, derefter trilles den til små kugler, som efterfølgende trilles i valgfra drys (tørret hindbær, ribs og solbær, kokos og krymmel osv.).
Jeg plejer at lave dem små, hvis de bliver for store kan de godt blive lidt for meget 🙂
Opbevar dem i en lukket dåse i køleskabet.


Jeg hedder Mia og er 22 år. Jeg startede denne side, da jeg har en kæmpe interesse for kager og syntes, at der manglede en god hjemmeside med kage og dessert opskrifter. Til hverdag driver jeg webshoppen Billigepuslespil.dk og om aftenen finder du mig oftest i køkkenet med en åben ovn og alt for mange ingredienser omkring mig :-D Du kan følge mig på Google+

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *