Jordbær og cheesecake macarons

Ingredienser 20 stk.

  • 75 gram fint stødte mandler
  • 120 gram flormelis
  • 2 æggehvider
  • 50 gram sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • Rød frugtfarve efter eget valg

Fyld:

  • 120 gram flødeost
  • 4 spsk cremefraiche
  • 1 spsk flormelis
  • 8-10 blendet jordbær

Fremgangsmåde

Blend mandler og flormelis grundigt sammen. Sigt blandingen i en skål, blend evt. det der ikke går gennem sigten, så det bliver finere og kan gå gennem sigten, evt. mindre stykker må ikke tilsættes til massen.
Pisk æggehviderne stive med en håndmikser eller en røremaskine, tilsæt sukker og pisk igen til massen danner toppe. Tilsæt nu farve og vaniljesukker og pisk igen massen til farven er jævn og der dannes toppe.
Vend mandel/flormelis pulver i æggehviderne til massen er helt ensartet.
Hæld dejen i en sprøjtepose med en rund metal tyl (ca. 1 cm i diameter). Tryk små cirkler ud på bageplader med bagepapir. Bank forsigtigt pladerne mod bordet for at få luftboblerne ud af kagerne. Lad kagerne hvile i 30 minutter på bordet.
Bag den nu ved 160 grader i ca. 15 minutter, lad dem stå til afkøling i 10 minutter på pladerne. Tag forsigtigt kagerne af bagepapiret og læg dem på en rist til afkøling.
Fyld:
Pisk flødeost, cremefraiche og flormelis grundigt sammen til en ensartet masse. Vend nu jordbærene i massen til massen er ensartet.
Kom fyldet i en sprøjtepose med en rund metal tyl. sprøjt noget fyld på en macaron og pres nu en anden forsigtigt oven på, fortsæt sådan med dem alle sammen.


En tanke om “Jordbær og cheesecake macarons

  1. Hvor ser det bar hyggeligt ud!!!! Her elsker Robin også at bage og dekorere, som sin mor, MEN han elsker også at spise frosting (kagen lader han gerne stå)!

Der er lukket for kommentarer.