Mandelbunde med chokolade

Ingredienser 6 personer

Mandelbunde:

  • 150 gram blødt smør
  • 150 gram mel
  • 75 gram sukker
  • 1 tsk kanel
  • 150 gram blendede mandler

Pynt:

  • 150 gram mørk chokolade

Fyld:

  • ½ liter piskefløde
  • 100 gram finthakket chokolade

Fremgangsmåde

Bunde
Bland/ælt smør, mel og sukker sammen.
Tilsæt kanel og de blendede mandler og ælt det godt.
Del dejen i 18 klumper, tryk klumperne let ud på bagepapir.
Vælg selv om de skal formes runde, firkantet eller en helt anden form.
Bag bundend ved 200 grader i ca. 5 minutter.
Pynten
Smelt de 150 gram chokolade og fordel chokoladen på 6 af bundene.
Fyldet
Fyldet må først komme mellem kagerne lidt før servering, da bundene ellers vil blive helt bløde, men fyldet kan stå klar, så er det hurtigt overstået.
Pisk fløden til skum og vend chokoladen i.
Når kagerne skal serveres, sprøjtes der fyld på den nederste bund, læg en ny bund, med endnu et lag fyld og til sidst bunden med chokolade på.
Pynt nu kagerne som du selv syntes, evt. med chokoladesnirkler.

Jeg hedder Mia og er 22 år. Jeg startede denne side, da jeg har en kæmpe interesse for kager og syntes, at der manglede en god hjemmeside med kage og dessert opskrifter. Til hverdag driver jeg webshoppen Billigepuslespil.dk og om aftenen finder du mig oftest i køkkenet med en åben ovn og alt for mange ingredienser omkring mig :-D Du kan følge mig på Google+

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *