Nougat konfekt

En stor del af julestemningen skal hentes i julekonfekten. Her får du opskriften på noget rigtig lækkert nougat konfekt, som alle nougat elskere vil elske dig for. 

Ingredienser

  • 200 gram marcipan
  • 50-100 gram nougat
  • Flormelis
  • Chokolade til overtræk
  • Nougat til pynt

Fremgangsmåde

Marcipanen æltes blød med flormelis.
Rul marcipanen til 20 lange pølser eller 4 mindre, samme tykkelse som en tommelfinger.
Tryk dem flade med en finger, husk at have flormelis på bordet.
Skær nougatten i tynde skiver og læg nougat på hele den ene marcipan stang.
Den anden marcipan stang presse oven på og den hele stang skæres nu i trekanter.
Dyp trekanterne i tempereret chokolade.
Når chokoladen er tør, smaltes lidt nougat, som kommes i en sprøjtepose med et lille hul.
Pynt med nougatten.

Jeg hedder Mia og er 22 år. Jeg startede denne side, da jeg har en kæmpe interesse for kager og syntes, at der manglede en god hjemmeside med kage og dessert opskrifter. Til hverdag driver jeg webshoppen Billigepuslespil.dk og om aftenen finder du mig oftest i køkkenet med en åben ovn og alt for mange ingredienser omkring mig :-D Du kan følge mig på Google+

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *