Chokolade trøffel

Chokolade trøffel

Dette er uden tvivl en opskrift for chokolade elskere. Denne chokolade trøffel, er en smagsbombe uden lige. 

Ingredienser

  • 200 gram chokolade
  • 2 spsk fløde
  • 75 gram sukker
  • 2 pastueriserede æggeblommer
  • 1 tsk kanel
  • revet appelsinskal fra 1 appelsin
  • Kakao, hakket chokolade osv. til pynt.

Fremgangsmåde

Smelt chokolade og fløde sammen i en gryde ved svag varme.

Rør nu den bløde smør og æggeblommerne i massen og tilsæt tilsidst kanel og appelsinskal.

Rør massen grundigt sammen og kom det i en beholder, som nu stilles på køl i nogle timer, til massen er fast.

Du kan nu vælge om du vil skærer massen i tern, eller rulle den til kugler. Hvis du vælger at skærer den, brug da en varm kniv.

Tril dem tilsidst i kakao, fint hakket chokolade kan også bruges. Sidst men ikke mindst kan man også vælge at dyppe dem i smeltet chokolade.

Opbevares ved køleskabs temperatur.

Jeg hedder Mia og er 22 år. Jeg startede denne side, da jeg har en kæmpe interesse for kager og syntes, at der manglede en god hjemmeside med kage og dessert opskrifter. Til hverdag driver jeg webshoppen Billigepuslespil.dk og om aftenen finder du mig oftest i køkkenet med en åben ovn og alt for mange ingredienser omkring mig :-D Du kan følge mig på Google+

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *