Havreflager med chokolade

Ingredienser 25 stk

  • 2 spsk lys sirup
  • 75 gram usaltet smør
  • 2 spsk fløde
  • 75 gram chokolade
  • 75 gram havregryn
  • 85 gram sukker
  • 60 gram mel
  • 1½ tsk vaniljesukker

Fremgangsmåde

Smelt sirup, smør, fløde og chokolade sammen i en gryde, tilsæt de øvrige ingredienser, mens der løbende røres i massen.
Brug to teskeer til at sætte dejen på bageplader, hav rigeligt med mellemrum mellem dej klatterne, så dejen ikke flyder sammen.
Bag kagerne ved 200 grader i ca. 5 minutter, lad dem ligge på bagepladen når de kommer ud af ovnen til de en næsten helt kolde.
Når de er helt kolde kommes de en kagedåse.

Jeg hedder Mia og er 22 år. Jeg startede denne side, da jeg har en kæmpe interesse for kager og syntes, at der manglede en god hjemmeside med kage og dessert opskrifter. Til hverdag driver jeg webshoppen Billigepuslespil.dk og om aftenen finder du mig oftest i køkkenet med en åben ovn og alt for mange ingredienser omkring mig :-D Du kan følge mig på Google+