Lusiabrød

Lusiabrød er super sprøde og velsmagende. De er som perfekte som en sideanretning/tilbehør til din mad. Her er min opskrift.

Ingredienser til ca. 12 stk

  • 400 gram mel
  • 75 gram smeltet smør
  • 1½ dl mælk
  • 25 gram gær
  • 1½ tsk sukker
  • 1/4 tsk safrantråde
  • 1 æg
  • ½ tsk salt

Fremgangsmåde

Smelt smørren og hæld den i en skål med en kølige mælk.
Opløs gæren heri.
Knus sukker og safran sammen i en morter eller med en kniv på en skærebræt.
Rør safran/sukker ud i mælkeblandingen sammen med de sidste ingredienser.
Bland dejen grundigt sammen med en røremaskine eller med hård hånd og en ske.
Lad dejen hæve ½ time tildækket et lunt sted.
Form dejen til Lusiabrød og lad dem efterhæve ca. 15 minutter.
Pansl med æg og pynt med rosiner eller korender.
Bages ved 225 grader i ca. 12 minutter.

Jeg hedder Mia og er 22 år. Jeg startede denne side, da jeg har en kæmpe interesse for kager og syntes, at der manglede en god hjemmeside med kage og dessert opskrifter. Til hverdag driver jeg webshoppen Billigepuslespil.dk og om aftenen finder du mig oftest i køkkenet med en åben ovn og alt for mange ingredienser omkring mig :-D Du kan følge mig på Google+

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *