Red Velvet Valentines Cupcakes

Red velvet cupcakes er blandt de absolut mest populære cupcakes i Amerika og jeg forstår dem godt. Red velvet cupcakes er bare super gode. Dette er min bedste opskrift på red velvet cupcakes, tilpasset danske ingredienser.

Ingredienser til ca. 16 stk

 • 125 gram smeltet smør
 • 300 gram sukker
 • 2 æg
 • 20 gram kakao
 • 2½ spsk rød frugtfarve
 • 2 tsk vaniljesukker
 • 300 gram mel
 • 1 tsk salt
 • 2½ dl kærnemælk
 • 1 tsk natron

Frosting:

 • 100 gram blød usaltet smør
 • 300 gram flormelis
 • 200 gram fed creme fraiche
 • 50-100 gram flormelis (smag til)

Fremgangsmåde

Red Velvet cupcakes:
Pisk smør og sukker grundigt sammen med en håndmikser eller en røremaskine.
Rør æggene i et ad gangen.
Bland kakao, frugtfarve og vanilje i en lille skål, rør det sammen til det er ensartet.
Rør farveblandingen i smør blandingen, til dejen er ensartet.
Sigt salt og mel og natron sammen i en skål og rør det skiftevis i dejen sammen med kærnemælken.
Når dejen er ensartet kommes den i muffins forme, gerne silikoneforme.
Bag kagerne ved 190 grader i ca. 20 minutter
Mens kagerne køler af, kan du lave frostingen.

Frosting:
Pisk smør, flødeost og cremefraiche grundigt sammen, det er vigtigt at smørren er helt blød, ellers klumper den i frostingen.
Smag til med flormelis.

Pynt:
Pynt kagerne med frosting og valgfri pynt.

Jeg hedder Mia og er 22 år. Jeg startede denne side, da jeg har en kæmpe interesse for kager og syntes, at der manglede en god hjemmeside med kage og dessert opskrifter. Til hverdag driver jeg webshoppen Billigepuslespil.dk og om aftenen finder du mig oftest i køkkenet med en åben ovn og alt for mange ingredienser omkring mig :-D Du kan følge mig på Google+