Små chokolade cupcakes

Ingredienser 12 stk

  • 200 gram mørk chokolade
  • 50 gram smør
  • 4 æg
  • 75 gram sukker
  • 2 spsk mel
  • 2 spsk finthakkede mandler

Fremgangsmåde

Smelt chokolade og smør forsigtigt sammen i en gryde.
Del æggene, hvider for sig og blommer for sig.
Pisk æggehviderne stive og stil dem til side.
Pisk blommerne sammen med sukkeret.
Bland chokolademassen i de piskede blommer.
Bland mandlerne i melet og vend det i massen.
Tilsæt nu de piskede æggehvider og vend forsigtigt dejen ensartet.

Kom dejen i papirsforme og bag dem ved 200 grader i 15-20 minutter.
De vil hæve en del, men efterfølgende falde lidt sammen når de er kommet ud af ovnen.

Jeg hedder Mia og er 22 år. Jeg startede denne side, da jeg har en kæmpe interesse for kager og syntes, at der manglede en god hjemmeside med kage og dessert opskrifter. Til hverdag driver jeg webshoppen Billigepuslespil.dk og om aftenen finder du mig oftest i køkkenet med en åben ovn og alt for mange ingredienser omkring mig :-D Du kan følge mig på Google+