Disse hvid chokolade cookies med tranebær har så meget smag i sig, at alle i familien vil elske dem.
Ingredienser til ca. 18 stk
- 140 gram blødt smør
- 165 gram sukker
- 1 æg
- 1 tsk vaniljesukker
- 200 gram mel
- 1 tsk salt
- 1 tsk kanel
- ½ tsk natron
- 100 gram tørrede tranebær
- 100 gram groft hakket hvid chokolade
Fremgangsmåde
Rør smør og sukker grundigt sammen og tilsæt ægget.
Sigt alle de tørre ingredienser sammen oven i smør blandingen.
Ælt/bland massen grundigt sammen.
Tilsæt tranebær og chokolade og bland det ind i dejen.
Form kugler af dejen, på størrelse med en valnød.
Læg dem på bageplader med bagepapir, sørg for ikke at lægge dem for tæt sammen, da de flyder meget ud.
Bag kagerne ved 170 grader 15-20 minutter.
Når kagerne kommer ud af ovnen skal de køle af på pladerne i 10 minutter og derefter flyttes over på en bagerist.
Når kagerne er helt afkølet, kommes de i en kagedåse.