Ingredienser 40 stk
- 200 gram peanut butter
- 100 gram blødt smør
- 100 gram brunt farin
- 100 gram sukker
- 1 æg
- 3 spsk mel
- 1 tsk vaniljesukker
- 200 gram mel
- ½ tsk bagepulver
- ½ tsk natron
- 75 gram saltede peanuts
Pynt:
- 75 gram saltede peanuts
Fremgangsmåde
Pisk peanut butter, smør, farin og sukker grundigt sammen.
Tilsæt æg, mælk og vaniljesukker.
Sigt mel, bagepulver og natron sammen i en skål og vend det i dejen sammen med de saltede peanuts til dejen er ensartet.
Form dejen til ca. 40 kugler på størrelse med en valnød og læg dem med god plads på bageplader med bagepapir, de flyder lidt ud under bagning.
Giv dem et tryk med håndfladen og pres lidt flere peanuts på kagerne som pynt.
Bag kagerne 8-10 min ved 200 grader. – de skal være sprøde udenpå og let bløde indeni.
Når de er kommet ud af ovnen, skal de stå et par minutter på pladerne, før de flyttes til afkøling på en rist.
Opbevar kagerne i en tæt kagedåse.