Dette er uden tvivl en opskrift for chokolade elskere. Denne chokolade trøffel, er en smagsbombe uden lige.
Ingredienser
- 200 gram chokolade
- 2 spsk fløde
- 75 gram sukker
- 2 pastueriserede æggeblommer
- 1 tsk kanel
- revet appelsinskal fra 1 appelsin
- Kakao, hakket chokolade osv. til pynt.
Fremgangsmåde
Smelt chokolade og fløde sammen i en gryde ved svag varme.
Rør nu den bløde smør og æggeblommerne i massen og tilsæt tilsidst kanel og appelsinskal.
Rør massen grundigt sammen og kom det i en beholder, som nu stilles på køl i nogle timer, til massen er fast.
Du kan nu vælge om du vil skærer massen i tern, eller rulle den til kugler. Hvis du vælger at skærer den, brug da en varm kniv.
Tril dem tilsidst i kakao, fint hakket chokolade kan også bruges. Sidst men ikke mindst kan man også vælge at dyppe dem i smeltet chokolade.
Opbevares ved køleskabs temperatur.