Chokolade trøffel

Chokolade trøffel

Dette er uden tvivl en opskrift for chokolade elskere. Denne chokolade trøffel, er en smagsbombe uden lige. 

Ingredienser

  • 200 gram chokolade
  • 2 spsk fløde
  • 75 gram sukker
  • 2 pastueriserede æggeblommer
  • 1 tsk kanel
  • revet appelsinskal fra 1 appelsin
  • Kakao, hakket chokolade osv. til pynt.

Fremgangsmåde

Smelt chokolade og fløde sammen i en gryde ved svag varme.

Rør nu den bløde smør og æggeblommerne i massen og tilsæt tilsidst kanel og appelsinskal.

Rør massen grundigt sammen og kom det i en beholder, som nu stilles på køl i nogle timer, til massen er fast.

Du kan nu vælge om du vil skærer massen i tern, eller rulle den til kugler. Hvis du vælger at skærer den, brug da en varm kniv.

Tril dem tilsidst i kakao, fint hakket chokolade kan også bruges. Sidst men ikke mindst kan man også vælge at dyppe dem i smeltet chokolade.

Opbevares ved køleskabs temperatur.