Ingredienser 15-20 stykker
Flødeost delen:
- 400 gram flødeost
- 2½ spsk sukker
- 3 tsk vaniljesukker
Brownie delen:
- 375 gram smør
- 300 gram mørk chokolade
- 375 gram sukker
- 5 æg
- 3 tsk vaniljesukker
- 250 gram mel
Fremgangsmåde
Flødeost delen
Start med at piske flødeost, sukker og vaniljesukker grundigt sammen med en håndmikser.
Sæt flødeosten til side.
Brownies delen
Smelt smørret og chokoladen sammen i en gryde.
Pisk sukker, æg og vaniljesukker grundigt sammen i en skål, men en håndmikser eller røremaskine til massen er lys og luftigt.
Sigt melet i æggemassen og vend det sammen til massen er ensartet.
Vend til sidst den smeltede smør/chokolade i massen.
Ovnen
Kom brownies massen i en bradepande, der er beklædt med bagepapir.
Kom derefter flødeost delen oven på brownies dejen. Brug en gaffel til, at blande de to deje løst sammen.
Bag nu kagen ved 180 grader i 25-30 min.
Lækker kage, men måske der skulle stå størrelse på bradepande? Der er jo flere størrelser. Går ud fra det skal være sådan én der fylder hele ovnen, for den (mindre) jeg brugte var kagen slet ikke bagt i efter 30 min, så måtte give den dobbelt tid.