Biscotti er en fantastisk lille sød snack, som er rar altid at have på lager, når man lige er lidt lækkertsulten. De kan opbevares længe, så du kan sagtens lave en stor potion, så du har til længere tid, eller som en lille snack i madpakken.
Ingredienser til 30 stk
- 200 gram brunt farin
- 2 æg
- korn fra ½ vaniljestang
- 250 gram mel
- 1½ tsk bagepulver
- 2 tsk kanel
- 1/4 tsk salt
- 100 gram mandler
Fremgangsmåde
Farin, æg og vaniljekorn piskes grundigt sammen til en tyk masse.
Sigt mel, bagepulver, kanel og salt i massen og tilsæt nu mandler.
Dejen røres sammen til den er ensartet.
Kom dejen i en strøjtepose og strøjt den ud i tykke strimler på en bageplade med bagepapir.
Bag strimlerne ved 150 grader i ca. 30 minutter. Lad strimlerne afkøle i ca 5 minutter, før de skæres i 2 cm brede stykker.
Dine Biscotti skal opbevares tørt.