Jeg har rigtig mange opskrifter på drømmekage, men de er alle unikke og gode. Dette er bare en af versionerne, men den er mindst lige så god som resten af dem.
Ingredienser til ca. 20 stykker
- 300 gram sukker
- 5 æg
- 2 tsk vaniljesukker
- 250 gram mel
- 3½ tsk bagepulver
- 2 dl mælk
- 50 gram smeltet smør
Fyld:
- 150 gram kokosmel
- 200 gram brunt farin
- 100 gram smør
- ½ dl mælk
Fremgangsmåde
Sukker, æg og vaniljesukker piskes grundigt sammen i en skål, brug med fordel en håndmikser. Sigt mel og bagepulver sammen, og vend det nu i sukkermassen sammen med mælken. Rør til sidst den smeltede smør ud i dejen til den har en jævn konsistens.
Kom dejen i en bradepande (ca. 22*30 cm). Kagen bages nu midt i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20 minutter (bagetiden af kagen afhænger af ovnen).
Mens kagen er i ovnen, laves fyldet på følgende måde.
Kom alle ingredienser i en gryde og bring det forsigtigt i kog, under omrøring. Når massen koger, tages den fra varmen.
Når kagen er færdig, tages den ud af ovnen. Ovnen skrues nu op til 225 grader. Fyldet fordeles på kagen, og kagen stilles ind i ovnen og bages yderligere ca. 5 minutter.