Drømmekage

Der er ikke mange kager der kan hamle op med en god drømmekage, i hvert fald ikke, hvis du spørger mig. Jeg ELSKER drømmerkage og laver den ofte. Dette er en af mine gode opskrifter på drømmekage.

Ingredienser

Kagen:

  • 300 gram sukker
  • 4 æg
  • 1½ tsk. Vaniljesukker
  • 2½ tsk. Bagepulver
  • 250 gram mel
  • 2 dl. Mælk
  • 50 gram smeltet smør

Fyld:

  • 125 gram kokosmel
  • 125 gram smør
  • 250 gram brunt farin
  • ½ dl mælk

Fremgangsmåde
Pisk sukker, æg og vaniljesukker grundigt sammen i en skål. Sigt bagepulver og mel sammen og tilsæt det til æggemassen, når blandingen er jævn tilsættes mælken og efterfølgende den smeltede smør.

Dejen kommes i en smurt springform (ca. 25 cm i diameter), med bagepapir i bunden. Kagen bages nu ed 200 grader i ca. 25 minutter, bagetiden kan variere fra ovn til ovn, det er derfor vigtigt at man holder øje med kagen.

Mens kagen er i ovnen laves fyldet. Alle ingredienser til fyldet kommes i en lille gryde, det varmes op under omrøring, når smørren er smeltet og alle ingredienser blandet grundigt sammen, er fyldet færdig.

Når kagen er gennembagt, fordeles fyldet på den og den stilles tilbage i ovnen ved 225 grader i ca. 5 minutter.

Kagen stilles til afkøling og er nu klar til at blive serveret.