Hindbær Mousse

Hindbær mousse er en virkelig lækker og let dessert, men kan også med fordel bruges som fyld til en lagkage eller anden form for dessert. Den kan laves dagen i forvejen og smager bare fantastisk.

Ingredienser til ca. 12 personer

  • 5 dl fløde
  • 200 gram flormelis
  • 5 blade husblas
  • 300 gram hindbær
  • 2 tsk citronsaft

Fremgangsmåde

Giv bær, flormelis og citron et hurtigt opkog og blend derefter blandingen glat.
Læg husblas i blød i rigeligt koldt vand i fem minutter.
Vrid vandet af og smelt det derefter i frugten, som gerne lige må have stået et par minutter væk fra blusset.
Stil det på køl til det er koldt nok til at den piskede fløde kan komme i.
Stil på køl min. 5 timer, gerne natten over.
Server evt. på nøddebund med friske bær, eller i en lækker lagkage.