Ingredienser 30 stk.
- 250 gram blødt smør
- 130 gram sukker
- 130 gram farin
- 200 gram mandler
- Et nip salt
- 150 gram mel
- 1 tsk bagepulver
- 2 tsk kanel
- 2 æg
Fremgangsmåde
Skær smørret i mindre stykker, læg det på bordet. Ælt det sammen med sukker og farin, tilsæt groft hakkede mandler, salt, mel, bagepulver og kanel. Ælt det løst sammen, lad en fordybning i massen og slå begge æg ud i fordybningen. Ælt nu dejen sammen til dejen er helt jævn.
Tril kugler af dejen, cirka på størrelse med en valnød, brug lidt koldt vand til håndfladerne, så klistre dejen ikke så meget.
læg 6 kugler på hver bageplade, de flyder lidt ud. Bag dem ved 175 grader i ca. 15 minutter.
Lad dem køle på en rist. Opbevar dine kanel cookies i en kagedåse.