Kokos småkager

Har du lyst til småkager, så er denne variant, kokos småkager, måske noget for dig? Jeg syntes den er rigtig god.

Ingredienser

  • 500 gram hvedemel
  • 375 gram blødt smør
  • 190 gram flormelis
  • 1 æg
  • 1½ tsk vaniljesukker eller korn fra ½ vaniljestang
  • kokosmel til pynt/topping

Fremgangsmåde
Ælt alle ingredienser sammen, til en ensartet dej.
Læg dejen på køl i 15 minutter.
Rul dejen til pølser med en diameter på ca. 3 cm.
Læg dem på køl i 30 minutter.
Pensl pølserne med vand og rul dem i kokos.
Skær dejen i tynde skiver, og læg dem på bageplader.
Bages ved 220 grader i 6-8 minutter.
Tip:
Når dejen er rullet til pølser, kan de pakkes ind i staniol og lægges i fryseren. På den måde, har du altid friskbagte småkager. Tag en rulle op af fryseren, skær den i skiver og bag den ved 220 grader i 6-8 minutter.