Red Velvet Valentines Cupcakes

Red velvet cupcakes er blandt de absolut mest populære cupcakes i Amerika og jeg forstår dem godt. Red velvet cupcakes er bare super gode. Dette er min bedste opskrift på red velvet cupcakes, tilpasset danske ingredienser.

Ingredienser til ca. 16 stk

  • 125 gram smeltet smør
  • 300 gram sukker
  • 2 æg
  • 20 gram kakao
  • 2½ spsk rød frugtfarve
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 300 gram mel
  • 1 tsk salt
  • 2½ dl kærnemælk
  • 1 tsk natron

Frosting:

  • 100 gram blød usaltet smør
  • 300 gram flormelis
  • 200 gram fed creme fraiche
  • 50-100 gram flormelis (smag til)

Fremgangsmåde

Red Velvet cupcakes:
Pisk smør og sukker grundigt sammen med en håndmikser eller en røremaskine.
Rør æggene i et ad gangen.
Bland kakao, frugtfarve og vanilje i en lille skål, rør det sammen til det er ensartet.
Rør farveblandingen i smør blandingen, til dejen er ensartet.
Sigt salt og mel og natron sammen i en skål og rør det skiftevis i dejen sammen med kærnemælken.
Når dejen er ensartet kommes den i muffins forme, gerne silikoneforme.
Bag kagerne ved 190 grader i ca. 20 minutter
Mens kagerne køler af, kan du lave frostingen.

Frosting:
Pisk smør, flødeost og cremefraiche grundigt sammen, det er vigtigt at smørren er helt blød, ellers klumper den i frostingen.
Smag til med flormelis.

Pynt:
Pynt kagerne med frosting og valgfri pynt.