Jespers Torvekøkken – Mad til hverdag og fest

Det er ikke nogen hemmelighed at alle har brug for mad, både til hverdag og til de mere festlige begivenheder.

Jespers Torvekøkken levere mad til hverdag og fest, der er tilpasset dine ønsker og behov.

Mad til festlige begivenheder

Jespers Torvekøkken har et bredt udvalg af mad til de mere festlige begivenheder. Herunder kan du se en liste, over forskellige begivenheder der blandt andet kan leveres mad til.

Du kan bestille forskellige løsninger til de forskellige begivenheder.

Der kan også vælges imellem flere forskellige buffeter, der er velegnet til forskellige sæsoner eller temafester.

Mad til hverdag

Jespers Torvekøkken tilbyder flere forskellige muligheder, når det kommer til mad i hverdagen, både til private og virksomheder.

Mad til virksomheder

Der tilbydes mad til virksomheder på flere forskellige måder, du kan se en liste over de forskellige muligheder herunder.

  • Brunch samt møde- og gæsteforplejning
  •  Frokostordning
  • Mad til receptioner
  • Kantinedrift

Mad til private

Udover maden, der kan bestilles til dine festlige begivenheder, kan du også arrangere aftensmad som take away til dine travle hverdage. Jespers Torvekøkken levere et billigt og sundt alternativ til andet take-away.

Hver dag inden kl. 10 kan du vælge imellem tre forskellige middagsretter, som kan hentes samme dag fra kl. 14, på forskellige afhentningssteder.

Jeg hedder Mia og er 22 år. Jeg startede denne side, da jeg har en kæmpe interesse for kager og syntes, at der manglede en god hjemmeside med kage og dessert opskrifter. Til hverdag driver jeg webshoppen Billigepuslespil.dk og om aftenen finder du mig oftest i køkkenet med en åben ovn og alt for mange ingredienser omkring mig :-D Du kan følge mig på Google+

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *