Fastelavnsboller

Denne opskrift på fastelavnsboller er fantastisk, så skal du bage fastelavnsboller, så bør du prøve denne opskrift. 

Ingredienser til ca. 15 stk.

  • 500 gram mel
  • 100 gram smør
  • 50 gram gær
  • 2½ tsk vaniljesukker
  • 1 æg
  • 2 dl mælk
  • 1 tsk salt

Fyld:

  • 125 gram sukker
  • 125 gram blødt smør
  • 125 gram marcipan

Fremgangsmåde

Ælt alle ingredienserne sammen til en ensartet og jævn dej, det kan være en fordel at bruge en røremaskine.
Lad dejen hæve i ½ time et lunt sted.
Imens dejen hæver, kan du blande alle ingredienserne til fyldet grundigt sammen.
Rul dejen ud til en firkant og skær tern på ca. 10 * 10 cm.
Fordel fyldet på alle firkanterne.
Luk nu dejen sammen omkring fyldet og stil fastelavnsbollerne på en bageplade med bagepapir, samlingen i dejen skal være nedad.
Lad igen fastelavnsbollerne hæve ca. ½ time.
Bag dem ved ca. 200 grader i 10 til 15 minutter.