I Danmark har vi tradition for at lave super tynde pandekager, men i Amerika har de en modsat tradition, hvor pandekagerne gerne skal være tykke og svøbet ind i sirup. Disse pandekager er baseret på en traditionel amerikansk pandekage opskrift, og de er super gode.
Ingredienser til ca. 20 stk.
- 75 gram sukker
- 250 gram mel
- 2 tsk bagepulver
- 2 tsk vaniljesukker
- et nip salt
- 2 æg
- 2½ dl mælk
- 25 gram smeltet smør
Fremgangsmåde
Start med at blande alle de tørre ingredienser i en skål.
Tilsæt æg, mælk og smeltet smør gradvist og pisk massen grundigt sammen.
Når dejen er pisket sammen, stilles den i køleskabet i 30 minutter.
Pandekagerne er, bages nu på en pande ved middelvarme. De skal være små, tykke og gyldne på begge sider.
Serveres med sirup, marmelade, friske bær eller lignende.