Dette er absolut de bedste små chokolade brownies, jeg nogensinde har lavet. Blandingen af den fyldige chokolade brownie og den lækre og friske chokoladecreme giver dig en smagssensation uden lige. Lav en ordentlig bunke og frys dem du ikke kan spise ned. Så kan du tage dem op med jævne mellemrum og nyde denne lækre kage.
Ingredienser 8-10 stykker
- 300 gram marcipan
- 200 gram sukker
- 100 gram blødt smør
- 6 spsk mel
- 100 gram smeltet mørk chokolade
- 4 æg
Chokoladecreme:
- 2½ dl fløde
- 150 gram finthakket chokolade
Fremgangsmåde
Brownies:
Ælt marcipan og sukker sammen med hænderne eller en røremaskine.
Tilsæt smør, mel og chokolade, bland dejen sammen til den er ensartet.
Tilsæt tilsidst æggene et ad gangen og rør dem grundigt ind i dejen.
Kom dejen i en form og bag den ved 160 grader i ca 20 minutter.
Chokoladecreme:
Varm fløden op i en gryde.
Lige før kogepunktet tages gryden af varmen og den hakkede chokolade røres ud i fløden.
Kom et stykke husholdningsfilm med over cremen og stil den på køl, helst natten over eller mindst 4 timer.
Når den har stået på køl, piskes cremen op med en håndmikser.
Kom cremen i en sprøjtepose med en stjernetyl.
Pynt:
Skær kagen i passende stykker.
Sprøjt toppe af creme på dine brownies.