Mangler du en let og god dessert, så er denne hvide chokolademousse et et forslag. Den skal senest laves et par timer inden den skal spises, så du kan med fordel lave den dagen i forvejen og undgå stresset lige op til middagen. Prøv den i dag og lad mig høre, hvad du syntes om den.
Ingredienser til ca. 4 personer
- 200 gram hvid chokolade
- 1 stk. pasteuriseret æggehvide
- 1 stk pasteuriseret æggeblomme
- 3 dl cremefraiche
- 2 dl friske bær til pynt
Fremgangsmåde
Chokoladen hakkes fint og smeltes langsomt over vandbad. Når chokoladen er smeltet, afkøles den let og piskes nu sammen med de pasteuriserede æg. Vend til sidst cremefraichen i. Kom moussen i portionsglas og afkøl dem i 2-3 timer. Pynt evt af med lidt friske bær, vælg med fordel nogen der er lidt syrlige.
Hej. Kan denne chokolade mousse også bruges i kager?
Hej, Ja den kan sagtens bruges i kager 🙂
Hvornår skal æggeblommen tilsættes 😉
Årh de skal i på en gang ☺️