Selv om de måske ser lidt tørre ud, så er disse nøddehorn fantastisk gode. De er rigtig gode som en lille snack, især til madpakken.
Ingredienser 10-15 stk
- 250 gram marcipan
- 80 gram sukker
- 50 gram Pastueriserede æggehvider
- 150 gram valgfrit hakkede nødder
- 200 gram mørk chokolade
Fremgangsmåde
Ælt marcipan og sukker sammen med hænderne eller en røremaskine.
Tilsæt æggehviderne og ælt dejen ensartet.
Kom dejen i en sprøjtepose, klip et hul i enden alt efter hvor tykke du synes at dine horn skal være.
Kom de hakkede nødder på et fad, en tallerken eller lignende. Du kan vælge at blande nødderne sammen eller holde dem hver for dig.
sprøjt massen ud i baner oven på nødderne, skær baneren i stykker alt efter hvor lange du vil have dine horn.
Rul stykkerne i nødder og læg dem på bageplader, her kan du forme hornene som du helst vil have dem.
Bag dem ved 190 grader i ca 10 minutter.
Når de er helt kolde, kan du dyppe bunden af kagerne i tempereret chokolade.